Welkom bij Karelsen Soest BV!

Bouwen met Karelsen Soest BV is samenwerken met vakmensen met een overtuigend uitgebreid portfolio. 

Zij hebben milieu, veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan en zijn dan ook FSC en VCA gecertificeerd en aangesloten bij Bouwgarant. Omdat zij bouwen in één keer goed willen doen, stellen zij een uitgebreide offerte op met daarin een complete werkomschrijving. Zo worden alle elementen van het bouwproject van A tot Z glashelder in kaart gebracht en volledig uitgevoerd.

Karelsen Soest BV is sinds de oprichting in 1948 actief in de bouwnijverheid en beschikt inmiddels over 65 jaar ervaring. Het bouwbedrijf is actief in de particuliere en de zakelijke bouw en verzorgt nieuwbouw, verbouwing, restauratie, renovatie, aanbouwen en groot en klein onderhoud. Karelsen Soest BV bewijst al jarenlang kwaliteit te kunnen leveren tegen concurrerende prijzen.

Karelsen Soest BV staat voor korte communicatielijnen, en veel persoonlijk contact met u, de opdrachtgever! 

Download brochure

 

 

 

Zakelijk en particulier!

Karelsen Soest BV levert kwaliteit door het inzetten van veel vakmanschap, zodat u - de opdrachtgever - ook op lange termijn kunt rekenen op zo laag mogelijke exploitatiekosten.  

Ieder bouwproject is een ingrijpende en kostbare zaak! Omdat u bouwen in één keer goed wilt doen is het belangrijk duidelijke afspraken te maken met uw bouwbedrijf. Aannemersbedrijf Karelsen Soest BV komt graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Wat gaat u bouwen? Hoe worden de vormgeving en de grootte? Welke materialen wilt u toepassen? Aan de hand van deze wensen stelt Karelsen Soest BV een duidelijke offerte op waarin de gemaakte afspraken en de kosten van uw project zijn vastgelegd. Vanzelfsprekend wordt pas na uw goedkeuring van de offerte overgegaan tot realisatie van de bouwplannen. Kiezen voor kwaliteit van ontwerp, bouwmaterialen en uitvoering resulteert in meer woongenot en lagere onderhoudskosten.

Karelsen Soest BV realiseert uw plannen uitgaande van uw bestaande woning of een volledig nieuw architectonisch ontwerp. Of het nu gaat om een woning in de jaren 30 stijl of een hypermoderne design woning, elk bouwproject is bij Karelsen Soest BV in goede handen!

Lees meer in de brochure...

Diensten!


Karelsen Soest BV verzorgt uw nieuwbouw, verbouwing, restauratie, renovatie, aanbouw, dakopbouw en groot en klein onderhoud! Karelsen Soest is niet te klein voor het grote werk en niet te groot voor het kleine werk!

Open brochure...

Zekerheid!


Om op alle gebieden zekerheid en garanties te kunnen bieden is Karelsen Soest BV ook aangesloten bij Bouwgarant. Interesse in samenwerking met een betrouwbaar bouwbedrijf? Bel 035 6016438 voor een afspraak!

Open brochure...

Interesse?


Interesse in samenwerking met een bouwbedrijf dat kwaliteit levert en met u meedenkt over besparen op exploitatiekosten, ook op lange termijn? Bel 035 6016438 voor een afspraak! 

Open brochure...

Tevreden!


Positive reacties van opdrachtgevers voor wie wij werkzaamheden mochten uitvoeren willen wij u natuurlijk niet onthouden!

Lees meer...