De historie van Karelsen Soest BV!

Image

Bouwen met Karelsen Soest BV is samenwerken met vakmensen met een overtuigend uitgebreid portfolio.

Karelsen Soest BV is sinds de oprichting in 1948 actief in de bouwnijverheid en beschikt inmiddels over ruim 65 jaar ervaring. Karelsen Soest BV bewijst al jarenlang kwaliteit te kunnen leveren tegen concurrerende prijzen.

Karelsen Soest BV staat voor korte communicatielijnen, en veel persoonlijk contact met u, de opdrachtgever!

Open slideshow » Lees referenties»

Zakelijk & Particulier!

Image

Karelsen Soest BV zet vakmanschap in voor grote en kleine opdrachtgevers, zakelijk en particulier. Zij kunnen - ook op lange termijn - rekenen op minimale exploitatiekosten.

Of het nu een pand betreft dat onderdak moet bieden aan 200 medewerkers of een bescheidener pand voor twee personen, Karelsen Soest BV is niet te klein voor het grote werk en voelt zich niet te groot voor het kleine werk!

Open slideshow » Lees referenties»

Machinale timmerwerken!

Image

De eigen machinale timmerwerkplaats onderscheidt Karelsen Soest BV van veel andere aannemers!

Dankzij deze timmerwerkplaats kan Karelsen Soest BV snel kwaliteitsproducten leveren, van groot belang wanneer bij onderhoudswerkzaamheden blijkt dat houtwerk vervangen dient te worden. In de eigen timmerwerkplaats worden ondermeer kozijnen, ramen en deuren, geprofileerd lijstwerk en voorkomend prefab timmerwerk geproduceerd.

Open slideshow » Lees referenties»

Plan van Eisen!

Image

Voorafgaand aan de start van bouwprojecten wil Karelsen Soest BV natuurlijk precies weten wat uw bouwwensen zijn!

Uw wensenlijstje noemt Karelsen Soest BV het Plan van Eisen. Welke werkzaamhden wilt u laten uitvoeren? Hoe is de vormgeving en wat is de omvang? Welke materialen wilt u toepassen, en waar komen wandcontactdozen, kranen en radiatoren? Bestaan er al tekeningen van uw bouwproject?

Open slideshow » Lees referenties »

Kwaliteit & Veiligheid!

Image

Kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en integriteit staan hoog in het vaandel van Karelsen Soest BV.

Karelsen Soest BV bewijst al jarenlang kwaliteit te kunnen leveren tegen concurrerende prijzen. Om op alle gebieden zekerheid en garanties te kunnen bieden is Karelsen Soest BV aangesloten bij Bouwgarant.

Open slideshow » Lees referenties»