Always
One Step
Ahead

BACK HOME


Een *responsive website en 500 zakenkaartjes, prachtig toch?

Alles verzorgd!

Speciaal voor ZZP'ers en kleinbedrijf werd bij Sunblogger een webarrangement ontwikkeld: dat is een prachtig professioneel vormgegeven responsive* website voor een zeker zo prachtig tarief van € 400,00 exclusief BTW.

De site bestaat uit 3 pagina's: home - contact - fotopresentatie. Het tarief van €400,00 exclusief BTW, is inclusief gratis domeinnaam en webhosting voor het eerste jaar. De vervolgjaren kosten € 50,00 per twaalf maanden voor het basispakket dat in vrijwel alle gevallen voldoende ruimte biedt. Sunblogger reserveert de domeinnaam en serverruimte bij de hoster en zorgt voor de publicatie: daar heb je als klant dus geen omkijken naar!

In de site worden links geplaatst naar je social media en binnen je eigen domein wordt een emailfaciliteit opgenomen. Zo kun je altijd en overal mailtjes lezen en versturen zolang je je smartphone bij je hebt en je relaties via de social media op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen je onderneming. Zo blijf je always one step ahead!

Als welkomstgeschenk krijg je als opdrachtgever bovendien een set van 500 gedrukte full color zakenkaartjes van 55 x 85 mm helemaal gratis bij plaatsing van een opdracht voor een webarrangement voor 1 januari 2015!

Interesse?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen je voor meer info.

*De lay out van een responsive website wordt automatisch aangepast aan het schermformaat van het apparaat waarmee de site wordt ingelezen. Zo ziet je site er altijd prachtig uit: op smartphone, tablet en PC.